Atasi Masalah Batuk Berkahak Bayi dengan Balm Tasneem Naturel | CF-Rub Balm (Cough & Flu Rub) Bayi keluaran Tasneem Naturel kini menjadi pilihan ibu-ibu untuk membantu atasi masalah batuk berkahak bayi.

Ramai bayi sering hadapi masalah batuk berkahak, dan kita sebagai ibu pasti risau dengan keadaan bayi. Dah berhari-hari batuk, kahak lagi, tapi tetap masalah batuk berkahak anak tidak surut.

Saya nak kongsi 1 produk ni, memang produk natural dari Tasneem Naturel. Sebelum tu boleh tengok dulu testimoni.

Anak sihat lepas guna Cough & Flu (Balm Bayi CF-Rub)
CF Rub dewasa pun boleh guna!
Keluar kahak banyak gilaaaa!
Alhamdulillah… halang batuk dan selsema juga.

BALM BAYI TASNEEM NATUREL CF-RUB untuk masalah batuk, selsema dan kahak!

Semua balm bayi dari Tasneem Naturel adalah 100% semulajadi. Jangan risau kerana tiada paraben, tiada SLS dan tiada bahan kimia.

Bahan-bahan yang digunakan dalam Balm Bayi Tasneem Naturel adalah 100% minyak pati, beewax, shea butter dan juga sweet almond oil.

BAHAN KANDUNGAN DALAM BALM BAYI TASNEEM NATUREL CF-RUB

Untuk CF-RUB, 6 bahan kandungan digunakan. Iaitu

  • Orange
  • Lavender
  • Cypress
  • Lemon
  • Eucalyptus

KEGUNAAN BALM BAYI TASNEEM NATUREL CF-RUB YANG SEBENAR

  • Balm Bayi CF-Rub mampu mengurangkan batuk dan asma
  • Balm Bayi CF-Rub mampu membantu mencairkan kahak
  • Balm Bayi CF-Rub mampu membantu menurunkan suhu ketika demam
  • Balm Bayi CF-Rub sesuai digunakan untuk dewasa juga.
BALM BAYI TASNEEM NATUREL CF RUB - BAHAN BAHAN

CARA MENGGUNAKAN BALM BAYI TASNEEM NATUREL CF-RUB

Balm bayi CF-Rub boleh digunakan pada 4 bahagian.

  • Tulang belakang – Sapu pada tulang belakang bayi
  • Tekak dan hidung – Sapu pada bahagian tekak dan hidung untuk melegakan batuk.
  • Tapak Kaki – Sapu di bahagian tapak kaki bayi dengan lembut.
  • Bahagian dada- Bahagian yang selalu disapu oleh ibu-ibu untuk melegakan batuk, kahak, asma dan selsema.

Balm Bayi Tasneem Naturel sebagai Emergency KIT 

Kenapa ia dipanggil “EMERGENCY KIT/KIT KECEMASAN??

Sebab..

Bila anak sakit perut, sembelit, kembung perut, cirit birit, boleh guna #trub. Ibu mengandung juga boleh guna si kuning ini untuk bantu atasi angin dalam badan, gastrik, sebu perut, mual dan loya.

Bila anak meragam, tantrum kerap menangis boleh guna #calmtime.

Bila anak selsema batuk demam berkahak asma boleh guna #cfrub

Bila anak susah nak tidur, tidur tak lena boleh guna#sleeptime utk bantu baiki pola tidur anak.

Bila anak kecil terkena ruam susu, ruam lampin, gatal-gatal termasuk ekzema, kesan gigitan nyamuk boleh calit2 kan #skeenz balm… insyaallah

Haa..kan..memang membantu menyelesaikan masalah…

Satu-satunya produk yang makin hangat dipasaran iaitu #tasneemnaturel mempunyai 5 jenis balm. Balm tasneem naturel ni dirumus khas daripada bahan semulajadi serta kombinasi minyak pati yang bermutu tinggi. 👍

Selain itu, balm ini juga tidak mempunyai bahan kimia yang berbahaya seperti paraben, SLS, bahan pewarna dan lemak binatang yang menjadikan balm ini selamat dan mendapat kelulusan KKM. 👍

MACAM MANA NAK DAPATKAN BALM BAYI TASNEEM NATUREL CF-RUB?

Ibu-ibu yang berminat untuk buat pembelian Balm Bayi CF-Rub atau yang lain, boleh terus buat pembelian di bawah.

Untuk pembelian set 5 in1 akan menerima hadiah istimewa dari NURFA MALAYSIA.

Untuk tahu lebih lanjut balm yang lain, bleh terus klik ke pautan
> Tasneem Naturel

1
Berminat? Sila isi maklumat dibawah
Penghantaran akan dilakukan dalam masa 1-3 HARI BEKERJA
Please fill all required field

Shipping Information

Fields marked with * are mandatory

Malaysia

Malaysia

Shipping Method

Your Products

Produk
Quantity
Price
Balm Bayi Tasneem Naturel (Calm Time) - Omar Hana 2019× 1
RM49.00
Balm Bayi Tasneem Naturel (Sleep Time) - Omar Hana 2019× 1
RM49.00
Balm Bayi Tasneem Naturel (T-RUB) - Omar Hana 2019× 1
RM49.00
Balm Bayi Tasneem Naturel (CF-RUB) - Omar Hana 2019× 1
RM49.00
Balm Bayi Tasneem Naturel (Skeenz) - Omar Hana 2019× 1
RM55.00
Combo 4 - CALM TIME, CF-RUB, T-RUB, SLEEP TIME× 1
Buy 1 and Save RM20.00 (10.20%)
RM196.00 RM176.00
Combo 5 - CALM TIME, CF-RUB, T-RUB, SLEEP TIME, SKEENZBest Value + Free Gift Kain Pasang 4m × 1
Buy 1 and Save RM25.00 (9.96%)
RM251.00 RM226.00

*** Tick pada kotak kecil sebelah kiri, untuk pilih produk yang diinginkan

Order Summary

Product Total
Balm Bayi Tasneem Naturel (Calm Time) - Omar Hana 2019  × 1 RM49.00
Subtotal RM49.00
Shipping RM10.00
Total RM59.00

MAKLUMAT PEMBAYARAN

Semua transaksi adalah selamat untuk dilakukan.

  • Sila buat pembayaran deposit ke akaun berikut. Pastikan anda upload resit pembayaran (di halaman terima kasih) selepas tekan butang BAYAR.

    MAYBANK
    NAMA AKAUN : NORFARICH NETWORK
    NO AKAUN : 5648 3840 6170

Kami menjaga maklumat anda untuk keselamatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge